Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Ευχαριστούμε Sebastian...



Ο Sebastian μας κράτησε το καλύτερο για το τέλος... Μία εκτενέστατη αναφορά από τη μέρα που πέρασε στα γυρίσματα!!! Ο Quentin πιο cool από ποτέ, πλήρως αφοσιωμένος στην ταινία. Στην ερώτηση του Sebastian για το τι θα κάνει μετά το Inglourious Basterds απάντησε πως δεν ξέρει καθώς έχει ρίξει όλη του την προσοχή σε αυτή την ταινία. Αυτό μόνο για κάτι καλό μπορεί να μας προετοιμάσει!


Επίσης αναφέρει πως το πλατό ήταν τίγκα στη σβάστικα και μία χαρακτηριστική ατάκα του Quentin "All the Nazis and all the people there". Εκείνη τη μέρα τα γυρίσματα γίνονταν στο λόμπι του κινηματογράφου της Shosanna. Πρόκειται για μία από τις πιο βασικές σκηνές και ο Sebastian μας μεταφέρει πολύ γλαφυρά το πόσο επική θα είναι αυτή η ταινία.Long-shots, όπως μας έχει συνηθίσει ο Tarantino και χαρακτήρες υπέροχοι. Η ένταση χτίζεται πολύ εύκολα όταν στο σενάριο και πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο θεός.


Όλοι ήταν εκεί. Ο Tarantino, ο Robert Richardson,o Omar Doom,o Eli Roth(καλά γι' αυτούς τους δύο δεν μας ενδιαφέρει!), η Melanie Laurent,η Julie Dreyfus αλλά και η Zoe Bell η οποία θα ντουμπλάρει την Diane Kruger.


Τέλος μια έκπληξη! Στα γυρίσματα ήταν και τεράστιος σκηνοθέτης του πρωτότυπου έργου, Enzo Castellari που κάνει κι ένα μικρό πέρασμα!


Να πω ότι ζηλεύω μέχρι αηδίας τον Sebastian θα είναι περιττό. Τουλάχιστον όμως έδωσε σε μας τους κοινούς θνητούς ένα άκρως φωτογραφικό άρθρο για το πως ήταν στα γυρίσματα. Ευχαριστούμε λοιπόν...

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ Annie, καθημερινή η επίσκεψή μου στο blog σου και η ανυπομονησία μεγαλώνει. Έπρεπε να σε είχα στην αναμονή του Kill Bill που δεν έβρισκα πουθενά πληροφορίες.. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tarantino.info Έχει τα πάντα! Από εκεί τα βρίσκω κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή